Verzendingskosten

Daar ik dit jaar toch wel mag afsluiten met succes waarvoor heel veel dank!!!!!! Zie ik me genoodzaakt om men verzendingskosten op het normale tarief te zetten… Nu vroeg ik 5.5 euro maar dit wil in realiteit zeggen dat ik telkens 1 euro kado geef. Dit gaat nu jammer genoeg niet meer en zal het terug op 6.5 gezet worden. Dit voor de pakjes tot 2 kilo. Voor de pakjes van 2-5 kilo is dit 7.6 euro ( bv 1 glasblok). 5-10 kilo wordt 8 euro (bv meerdere glasblokken)

1 antwoord
  1. H.Chahb
    H.Chahb zegt:

    Hallo,

    Ik zou graag een bestelling willen plaatsen, en ben onder andere op zoek naar Lichtroze vinyl. Ik zie het alleen niet tussen staan. Heeft u dat ook?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *